Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manyas'lı öğrenciler Çanakkalede

Manyas

Manyas Meslek Yüksek Okulu, öğrencileri sosyal faaliyetler kapsamında Çanakkale Şehitliğine bir gezi düzenlediler.

Manyas Meslek Yüksek Okulu, öğrencileri sosyal faaliyetler kapsamında Çanakkale Şehitliğine bir gezi düzenlediler.
Öğrenciler ile birlikte Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Ayfer Havva Yener`in de katıldığı ziyarette Türk Tarihinin yazıldığı her yanı şehit kanı ile sulanmış topraklarda öğrenciler oldukça etkilendiler.
Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere iki ayrı gurup halinde düzenlenen toplam 67 öğrencinin katıldığı gezide Şehitler Abidesi, Seyit Onbaşı, Conk Bayırı, Seddülbahir, Arıburnu, 57. Alay, Namazgah Tabyası, Truva, Anzak Koyu ve Aynalı Çarşıyı ziyaret ettiler.
Ziyaretin kendileri için çok yararlı olduğuna değinen öğrenciler "Geziler tabiki ülkemizi tanımak açısından önemlidir ancak ulusumuzun tarihinin yazıldığı, atalarımızın can verip, kan dökerek kazandıkları kutsal topraklarımızda bulunmak bizlere apayrı bir duygu yaşattı" diye duygularını paylaştı.
Manyas Meslek Yüksek Okulu öğrenci temsilcisi Sezer Mırık, Çanakkale gezisinde kendilerine araç ve diğer yardımlarda bulunan Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman ile Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki`ye ve ulaşımlarını sağlayan Kızıksa Belediyesi şoförlerine arkadaşları adına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı